Feestweekend Groninger Museum

Zaterdag 26 en zondag 27 oktober Feestweekend Groninger Museum/ gratis

Het Groninger Museumgebouw bestaat 25 jaar en dat vieren we graag met jullie het laatste weekend van de herfstvakantie. Iedereen is welkom en de museumentree is dit weekend helemaal gratis. Er treden allerlei artiesten op, het atelier is open en de nieuwe tentoonstelling Mondo Mendini is te zien. Kortom, er is van alles te doen voor jong en oud, voor families en voor mensen alleen. Zaterdag 26 open van 10 tot 22 uur, zondag 27 oktober van 10 tot 17 uur.  Wees welkom! Aanmelden is niet nodig. www.groningermuseum.nl/25

GM 25 jaar afbeelding

Samen(s) - 2 november

Nieuw in het Wijkbedrijf: Samen(s)

Een middag voor en door bewoners .
Knutselen koken maar vooral veel gezelligheid.
Samen met je kind buurman of buurvrouw leuke creaties maken.
Een mooie uitgeholde pompoen of een prachtige kerst ster, een bord vol lekkere zelf gemaakte koekjes of een prachtig kunstwerk, het kan allemaal.

Op zaterdag 2 november willen ze om 15:00 tot 16:30 hiermee starten in het wijkbedrijf Selwerd aan de Bottelroosstraat 3.

Ze hebben deze middag ruimte voor 20 personen daarom is aanmelden wel nodig, dit kan je doen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen/whatsappen 0639822793 Mel of Didi 0629434651

Let’s Gro in Selwerd: gratis wijkdiner in De Duindoorn

Elkaar ontmoeten. Plannen maken voor de stad en die plannen aan elkaar laten zien. Dát gebeurt er op het Let’s Gro festival van de stad Groningen. In Selwerd doen we dat op vrijdagmiddag 1 november met een gratis stamppot-buffet (halal) voor alle wijkbewoners in het nieuwe wijkrestaurant De Duindoorn (Duindoornstraat 91). Vrijwilligers en professionals die betrokken zijn bij de wijk eten mee. Ze gaan graag met u in gesprek over de wijk. Er zijn activiteiten voor kinderen en optredens van muzikanten uit de wijk.
Datum: 1 november. Aanvang 16.30 uur. Plaats: Duindoornstraat 91.

Wilt u komen? U kunt zich opgeven tot uiterlijk 26 oktober via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoonnummer 06-29434651 (Didi) of 06-39822793 (Melissa). Graag het aantal personen en kinderen doorgeven, de leeftijd van de kinderen en dieetwensen. Meer informatie: Let’s Gro festival.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

26 mei 2020

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden