Verhalen uit de wijk op buurtavond

selwerder_storius-2Op drie verschillende avonden wordt in De Berk een buurtavond georganiseerd voor alle bewoners van Selwerd. Op deze avonden staan de bewoners van Selwerd centraal. Zij vertellen hun verhaal over hoe ze hier geboren en getogen zijn, of juist vanuit een andere cultuur in Selwerd terecht kwamen en hoe dat voor hen is. Het thema is: traditie. Na de verhalen worden er lekkere hapjes geserveerd en kunt u een workshop volgen.

 

Lees meer...

Wijkwandeling Selwerd

wandelingOp 12 april wordt in het kader van "Welkom in de buurt" een wijkwandeling gehouden voor nieuwkomers in Selwerd. Tijdens de wandeling krijgt u uitleg over de diverse maatschappelijke instellingen en maakt tevens kennis met medewijkbewoners.

Verzamelen: 19:00 uur BSV Selwerd (Elzenlaan)

Vertrek: 19:15 uur

Patrimonium vervangt met spoed CV-ketels

logo_patrimoniumChristelijke Woningstichting Patrimonium vervangt met spoed 850 cv-ketels in woningen in Selwerd, Vinkhuizen en de binnenstad. Klachten over lekkage bij de rookgasaansluiting vormen de aanleiding voor de grote vervangingsoperatie die Patrimonium een miljoen euro kost.
Na klachten van huurders heeft Patrimonium 90 ketels onderzocht. Vijftien procent bleek aanvankelijk niet in orde: er bleken rookgassen vrij te komen. Rookgassen kunnen gevaarlijk zijn. Daarom laat Patrimonium alle ketels checken en worden ze de komende drie maanden allemaal vervangen, los van de resultaten van de inspectie.

Website toont de "Kunst op straat"

thumb_website_staat_in_groningenDe gemeente Groningen heeft een nieuwe website gelanceerd waarmee alle kunstobjecten in de stad zijn te bekijken. Op de site staatingroningen.nl kunt u het allemaal bekijken. De site maakt het ook mogelijk om per stadswijk te bekijken wat er aan "kunst op straat" te zien is. Benieuwd wat Selwerd aan kunstobjecten bezit, klik dan hier.

Lees meer...

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

Geen feed gevonden

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden