Korte verlenging proef Populierenlaan

Er is een korte verlenging van de proef-afsluiting in de Populierenlaan. Dit heeft te maken met het feit dat de bewonersbijeenkomst waarin we de afsluiting evalueren nog moet worden gehouden. Deze bijeenkomst willen we houden als de blokken er nog staan (om niet eventueel 2x in korte tijd de situatie te moeten veranderen) – Op die bijeenkomst wordt hopelijk duidelijk of de afsluiting permanent wordt of niet.

De verwachting is dat de blokken eind november zullen verdwijnen. Bewoners worden middels brief uitgenodigd voor de bijeenkomst.

Betaald Parkeren in Selwerd Zuid

Vanaf 1 november moet er in het gebied tussen de Kastanjelaan, het Sleedoornpad, de Eikenlaan en de spoorlijn Groningen/Delfzijl betaald worden voor parkeren. 

De gemeente voert het betaalde parkeren in omdat buurtbewoners klagen over de hoge parkeerdruk in de buurt. Dat komt omdat veel forenzen, treinreizigers en medewerkers van het Gomarus College hun auto in de wijk parkeren.

Betalen moet van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.
Parkeren kost vanaf dan 2,40 euro per twee uur.

betaald parkeren

Wijkrestaurant De Duindoorn feestelijk geopend

 opening restaurant
Wijkrestaurant De Duindoorn in Selwerd is vrijdagmiddag 4 oktober feestelijk geopend. Samen met de drie naamgevers verrichte wethouder Roeland van der Schaaf de officiële openingshandeling. Het wijkrestaurant is een initiatief van Wijkbedrijf Selwerd. Bewoners van Selwerd, maar ook andere liefhebbers van een gezonde en goedkope maaltijd, kunnen hier al enige tijd terecht. Op het menu staan gerechten als stamppot snert, Indonesische rendang en moussaka. De Duindoorn zit onderin de gerenoveerde studentflat Dragant. Het adres is: Duindoornstraat 91. Kijk voor meer informatie op restaurantduindoorn.nl.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

28 november 2020

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden