opening restaurant
Wijkrestaurant De Duindoorn in Selwerd is vrijdagmiddag 4 oktober feestelijk geopend. Samen met de drie naamgevers verrichte wethouder Roeland van der Schaaf de officiële openingshandeling. Het wijkrestaurant is een initiatief van Wijkbedrijf Selwerd. Bewoners van Selwerd, maar ook andere liefhebbers van een gezonde en goedkope maaltijd, kunnen hier al enige tijd terecht. Op het menu staan gerechten als stamppot snert, Indonesische rendang en moussaka. De Duindoorn zit onderin de gerenoveerde studentflat Dragant. Het adres is: Duindoornstraat 91. Kijk voor meer informatie op restaurantduindoorn.nl.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

13 december 2019

RSS Feed
 • Lelylijn kan Hoogeveen aan intercity helpen
  HOOGEVEEN -

  Reizigers uit Hoogeveen en omgeving zijn aangewezen op een stoptrein. Een nieuwe generatie intercity’s en een nieuwe Lelylijn zouden daar verandering in kunnen brengen.

 • Column Herman Sandman: Barstensvol
  Ik rij een woonwijk binnen in een middelgrote provincieplaats. Jongste zoon is bij een klasgenoot/vriendje. Ze moeten voor school een documentaire maken over die provincieplaats, maar tussendoor gaan we naar de orthodontist.
 • Eelde aast op voetbalcharters WK
  EELDE -

  Groningen Airport Eelde aast op voetbalvluchten voor het EK voetbal volgend jaar. Schiphol kan supporters van de tegenstanders van Oranje niet ontvangen, omdat het vol zit.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden