Nieuw in het Wijkbedrijf: Samen(s)

Een middag voor en door bewoners .
Knutselen koken maar vooral veel gezelligheid.
Samen met je kind buurman of buurvrouw leuke creaties maken.
Een mooie uitgeholde pompoen of een prachtige kerst ster, een bord vol lekkere zelf gemaakte koekjes of een prachtig kunstwerk, het kan allemaal.

Op zaterdag 2 november willen ze om 15:00 tot 16:30 hiermee starten in het wijkbedrijf Selwerd aan de Bottelroosstraat 3.

Ze hebben deze middag ruimte voor 20 personen daarom is aanmelden wel nodig, dit kan je doen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen/whatsappen 0639822793 Mel of Didi 0629434651

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

13 december 2019

RSS Feed
 • Lelylijn kan Hoogeveen aan intercity helpen
  HOOGEVEEN -

  Reizigers uit Hoogeveen en omgeving zijn aangewezen op een stoptrein. Een nieuwe generatie intercity’s en een nieuwe Lelylijn zouden daar verandering in kunnen brengen.

 • Column Herman Sandman: Barstensvol
  Ik rij een woonwijk binnen in een middelgrote provincieplaats. Jongste zoon is bij een klasgenoot/vriendje. Ze moeten voor school een documentaire maken over die provincieplaats, maar tussendoor gaan we naar de orthodontist.
 • Eelde aast op voetbalcharters WK
  EELDE -

  Groningen Airport Eelde aast op voetbalvluchten voor het EK voetbal volgend jaar. Schiphol kan supporters van de tegenstanders van Oranje niet ontvangen, omdat het vol zit.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden