Selwerd is deze week volop aanwezig op het festival Let's Gro! Aanstaande vrijdag kun je kiezen uit twee evenementen waar je gratis naartoe kunt.

Ben je nieuwsgierig naar wat klimaatverandering betekent voor de openbare ruimte in Selwerd en wil je hierover meedenken? Kom dan naar de Let's Gro ontwerpsessie in het wijkbedrijf. Aanmelden is niet nodig.
Wanneer: vrijdag 1 november | 10.30 - 12.00 uur
Waar: Wijkbedrijf Selwerd, Bottelroosstraat 3.
Meer info: https://letsgro.nl/…/klimaatadaptieve-openbare-ruimte-selwe…

Ben je stadsbewoner, ambtenaar of op een andere manier verbonden met Groningen? Op Let's Gro vertellen stadssocioloog Frans Soeterbroek en hoogleraar Manda Broekhuis hoe je als burgers en overheid samen door één deur kunt. Bijvoorbeeld in Selwerd, waar onder de noemer Sunny Selwerd wijkbewoners en professionals samen weer de zon willen laten schijnen. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.
Wanneer: vrijdag 1 november | vanaf 11 uur, met mogelijkheid tot lunch
Waar: in de tent op de Grote Markt.
Meer info: https://letsgro.nl/event/zonnig-in-selwerd

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

13 december 2019

RSS Feed
 • Lelylijn kan Hoogeveen aan intercity helpen
  HOOGEVEEN -

  Reizigers uit Hoogeveen en omgeving zijn aangewezen op een stoptrein. Een nieuwe generatie intercity’s en een nieuwe Lelylijn zouden daar verandering in kunnen brengen.

 • Column Herman Sandman: Barstensvol
  Ik rij een woonwijk binnen in een middelgrote provincieplaats. Jongste zoon is bij een klasgenoot/vriendje. Ze moeten voor school een documentaire maken over die provincieplaats, maar tussendoor gaan we naar de orthodontist.
 • Eelde aast op voetbalcharters WK
  EELDE -

  Groningen Airport Eelde aast op voetbalvluchten voor het EK voetbal volgend jaar. Schiphol kan supporters van de tegenstanders van Oranje niet ontvangen, omdat het vol zit.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden