Film in De Fontein: Driving miss Daisy
In de maand november staat de film ‘Driving miss Daisy’ (1989) centraal: Atlanta, 1948. De oude 72-jarige miss Daisy is een gevaar op de weg geworden wanneer ze plaats neemt achter het stuur van haar auto. Haar zoon Boolie, directeur van een florissante fabriek, probeert haar tevergeefs een chauffeur aan te praten. Nog liever gaat ze te voet dan dat ze haar onafhankelijkheid moet opgeven. Maar wanneer ze haar spiksplinternieuwe Packard in de prak rijdt, is de maat vol. Boolie drijft zijn plan toch door en engageert de vriendelijke en zonnige Hoke. Hoke is een geduldige man met een sterk gevoel van eigenwaarde. Daisy is echter niet van plan haar zelfstandigheid op te geven. Toch slaagt Hoke erin haar vertrouwen en sympathie te winnen.
Data: donderdag 7 november (19:30 uur) & dinsdag 19 november (14:00 uur). Een halfuur van te voren gaan de deuren open en staat koffie en thee klaar.
Kosten: vrijwillige bijdrage
hero DrivingMissDaisy

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

13 december 2019

RSS Feed
 • Lelylijn kan Hoogeveen aan intercity helpen
  HOOGEVEEN -

  Reizigers uit Hoogeveen en omgeving zijn aangewezen op een stoptrein. Een nieuwe generatie intercity’s en een nieuwe Lelylijn zouden daar verandering in kunnen brengen.

 • Column Herman Sandman: Barstensvol
  Ik rij een woonwijk binnen in een middelgrote provincieplaats. Jongste zoon is bij een klasgenoot/vriendje. Ze moeten voor school een documentaire maken over die provincieplaats, maar tussendoor gaan we naar de orthodontist.
 • Eelde aast op voetbalcharters WK
  EELDE -

  Groningen Airport Eelde aast op voetbalvluchten voor het EK voetbal volgend jaar. Schiphol kan supporters van de tegenstanders van Oranje niet ontvangen, omdat het vol zit.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden