De zorg in Groningen gaat veranderen, nieuwe website voor ondersteuning en zorg

Gemeente Groningen logoWIJ Groningen: nieuwe naam en nieuwe website voor ondersteuning en zorg in Stad
Hebt u een vraag over de opvoeding van uw kind?
Bent u op zoek naar een leuke activiteit in uw buurt?
Bent u slecht ter been? En denkt u dat u een scootmobiel nodig hebt?

Daarvoor kunt u vanaf nu terecht op wij.groningen.nl

Nieuwe website
wij.groningen.nl is een nieuwe website voor informatie, advies, ondersteuning en ontmoeting in Groningen. Op deze website staat informatie en dienstverlening van het Zorgloket, de Centra voor Jeugd en Gezin (CJG’s) en de Stips (Steun- en informatiepunten in de wijk).

Lees meer...

Veranderingen jeugdhulp

Gemeente Groningen logoVanaf 1 januari 2015 geldt de nieuwe Jeugdwet. Dit betekent dat de gemeente Groningen dan verantwoordelijk is voor alle jeugdhulp. We willen allemaal graag dat kinderen zo goed mogelijk meedoen in de maatschappij. Opgroeien en opvoeden gaan niet altijd zonder problemen. De Jeugdwet zorgt dat kinderen en gezinnen hulp op maat krijgen. Snel en dicht bij huis. De nadruk ligt op het voorkómen van problemen. We kiezen daarbij zoveel mogelijk voor lichte hulp als het kan en specialistische hulp als het nodig is.
 
Wat blijft hetzelfde?

Lees meer...

De zorg in Groningen verandert…

Gemeente Groningen logoHebt u een vraag over zorg en ondersteuning?
Wilt u algemene informatie of advies over ondersteuning of zorg? Kijkt u dan op de website wij.groningen.nl .Op deze website vindt u informatie over de veranderingen in de zorg in de gemeente Groningen.

Lees meer...